Bar & Restoran Culto

Politka o privatnosti

Izjava o privatnosti

Datum stupanja na snagu: 11. rujna 2019. godine

Restaurant Culto („mi“, „nas“ ili „naš“) upravlja https://culto-dubrovnik.com („usluga“).
Ova stranica vas obavještava o našim pravilima prikupljanja, upotrebe i odbacivanju vaših osobnih podataka pri korištenju naše Usluge i izborima koji ste povezani s tim podacima.

Vaše podatke koristimo za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem Usluga pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovim pravilima. Ako u ovim Pravilima o privatnosti nije drugačije navedeno, izrazi korišteni u ovim Pravilima o privatnosti imaju isto značenje kao i u našim Uvjetima i odredbama, dostupnim putem https://culto-dubrovnik.com

Skupljanje i korištenje informacija

Prikupljamo nekoliko različitih vrsta informacija u različite svrhe kako bismo vam pomogli poboljšati i poboljšati našu uslugu.

Vrste prikupljenih podataka

Osobni podaci

Tijekom korištenja naše usluge, možemo od vas tražiti da nam dostavite određene osobne podatke koji će se koristiti za kontakt s vama ili identifikaciju vas (“Osobni podaci”). Osobni podaci mogu sadržavati, ali nisu ograničeni na:

 • E-mail adresa
 • Ime i prezime
 • Kolačići i podaci o upotrebi

Podaci o upotebi

Također možemo prikupiti podatke o pristupu i korištenju Usluge (“Upotreba podataka”). Ti podaci o korištenju mogu sadržavati podatke poput adrese internetskog protokola računala (npr. IP adresa), vrste preglednika, verzije preglednika, stranice naše usluge koju posjećujete, vremena i datuma posjete, vremena provedenog na tim web lokacijama, jedinstvenih identifikatora uređaja i druge dijagnostičke podatke.

Praćenje i podaci o kolačićima

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našem servisu i čuvanje određenih podataka.

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se s vašeg web mjesta šalju u preglednik i pohranjuju na vašem uređaju. Tehnologije praćenja koje se također koriste su oznake, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše usluge.

Možete naručiti preglednik da odbije sve kolačiće ili naznačiti kada je kolačić poslan. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neku našu uslugu.

Primjeri kolačića koje koristimo:

 • Sesije kolačića. Za upravljanje uslugom koristimo kolačiće sesije.
 • Postavke kolačića. Koristimo kolačiće s postavkama kako bismo zapamtili vaše postavke i različite postavke.
 • Sigurnosti kolačića. Sigurnosne kolačiće koristimo u sigurnosne svrhe.

Korištenje podataka

Restoran Culto koristi prikupljene podatke u različite svrhe:

 • Pružanje i održavanje usluge
 • Da vas obavijestimo o promjenama u našoj usluzi
 • Da bismo vam omogućili da sudjelujete u interaktivnim značajkama naše usluge kada to činite
 • Daje analizu i vrijedne informacije za poboljšanje usluge
 • praćenje upotrebe
 • Otkrivanje, sprečavanje i rješavanje tehničkih problema

Prijenos podataka

Vaši podaci, uključujući osobne podatke, mogu se prenositi i održavati na računalima koja se nalaze izvan vaše države, provincije, države ili druge državne jurisdikcije, gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od zakona u vašoj nadležnosti.
Ako se nalazite izvan Hrvatske i odlučite nam pružiti podatke, imajte na umu da podatke, uključujući i osobne podatke, prenosimo u Hrvatsku i obrađujemo.
Vaša suglasnost s ovim Pravilima o privatnosti, a potom slanjem takvih podataka vaš je pristanak na ovaj prijenos

Restaurant Culto će poduzeti sve potrebne korake kako bi osigurao da se vaši podaci obrađuju na siguran način i u skladu s ovim Pravilima o privatnosti i da se neće dogoditi prijenos vaših osobnih podataka organizaciji ili zemlji, osim ako na mjestu nema odgovarajuće kontrole, uključujući sigurnost vaših podataka i ostalih osobnih podataka.

Otkrivanje podataka

Zakonski zahtjevi

Restaurant Culto može otkriti vaše osobne podatke u uvjerenju da je takva radnja potrebna za:

 • Ispunjavanje zakonskih obveza
 • Zaštitite i obranite prava ili vlasništvo restorana Culto
 • Za sprečavanje ili ispitivanje mogućih zloupotreba usluga
 • Zaštititi osobnu sigurnost korisnika ili javnosti
 • Zaštita pravne odgovornosti

Sigurnost podataka

Sigurnost vaših podataka za nas je važna, ali imajte na umu da nijedan način prijenosa putem Interneta ili elektroničkim načinom pohrane nije 100% siguran. Iako se trudimo koristiti komercijalno prihvatljive načine zaštite vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

Davatelji usluga

Možemo unajmiti treće strane tvrtke i pojedince da nam olakšaju uslugu (“pružatelji usluga”), pruže uslugu u naše ime, izvrše usluge povezane s vama ili nam pomognu u analizi kako se naše usluge koriste.

Ove treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima samo za obavljanje tih zadataka u naše ime i nisu obvezne otkriti ili koristiti ih u bilo koje druge svrhe.

Analitika

Možemo koristiti davatelje usluga treće strane za praćenje i analizu korištenja naših usluga.

 • Google Analytics: Google Analytics usluga je web analitike koju pruža Google i koja prati i izvješćuje o prometu na vašoj web lokaciji. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i praćenje korištenja naše usluge. Ti se podaci dijele s drugim Googleovim uslugama. Google može prikupljene podatke upotrebljavati za kontekstualizaciju i personaliziranje vlastite reklamne mreže. Možete se isključiti iz svoje sposobnosti korištenja Google Analyticsa primjenom dodatka za deaktiviranje usluge Google Analytics. Aplikacija sprječava JavaScript od Google Analytics-a (ga.js, analytics.js, dc.js) da dijeli podatke s Google Analytics-om o vašim posjetiteljskim aktivnostima. Da biste saznali više o Googleovim pravilima privatnosti, posjetite Googleove privatnosti i web-stranice s izrazima: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Veze s drugim web mjestima

Naša usluga može sadržavati veze do drugih web lokacija kojima ne upravljamo. Ako kliknete vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na web mjesto treće strane. Preporučujemo da pogledate Pravila o privatnosti svake stranice koje posjetite.

Mi nemamo kontrolu nad i nismo odgovorni za sadržaj, privatnost ili praksu na stranicama ili uslugama treće strane.

Privatnost djece

Naša usluga se ne obraća svima mlađima od 18 godina (“Djeca”).

Ne svjesno prikupljamo osobne podatke od osoba mlađih od 18 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da ste nam pružili osobne podatke, molimo kontaktirajte nas. Ako postanemo svjesni da smo od djece prikupili osobne podatke bez potvrde roditeljskog pristanka, poduzimamo korake za uklanjanje tih podataka s naših poslužitelja.

Promjene u izjavi o privatnosti

Povremeno možemo ažurirati svoju Politiku privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila o privatnosti na ovoj web stranici.

Obavijestit ćemo vas e-poštom i / ili istaknutim obavijestima naše Usluge prije nego što promjena stupi na snagu i ažuriramo “Datum stupanja na snagu” na vrhu ove Politike privatnosti.

Preporučujemo da povremeno pregledavate ovu Politiku privatnosti radi bilo kakvih promjena. Promjene ovih Pravila o privatnosti primjenjuju se kada budu objavljene na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, obratite nam se na:

 • E-mail: info@culto-dubrovnik.com
 • Broj mobitela: 099 321 6141

Vukovarska ulica 17,
20000 Dubrovnik, Croatia

099 321 6141

Mon-Sat: 07:00 AM – 11:00 PM
Sun: Closed