Bar & Restoran Culto

O nama

Uživajte u mediteranskoj kuhinji

Dobrodošli na mjesto gdje se okupljaju prijatelji, obitelj i poslovni partneri znajući da će se dobro provesti i uživati u izuzetnim jelima. Culto je najbolji izbor za ručak ili opuštajuću večeru.

Gladan sam! Što ćemo za marendu? Ima li što slatko u uredu? Što je za objed? Ide li netko na pauzu? Svi nam kažu da se na poslu svakog dana raduju baš ovim pitanjima… Nagrada za naporan posao trebala bi biti dobra hrana. Svježa, uravnotežena i ukusna. Važno je u pauzi napraviti odmak. Neopterećeno sjesti s kolegama, družiti se, okrijepiti. Jer, za stolom smo siti, sigurni, i zbog toga sretni. U restoranu Culto jede se dobra, jednostavna hrana. Mi znamo da hrana nisu samo kalorije i energija, pauza od posla ili marenda. Hrana su doživljaji i sreća.

"Ne može se razmišljati, voljeti niti spavati ako niste dobro pojeli."
Virginia Wolf

Certifikati izvrsnosti 2016 - 2019 Dobitnik

Ugodno mjesto

August 2019

Lijepo uređeno, šik i ugodno mjesto. Izvrsni jelovnik za ručak s kvalitetnim proizvodima. Vrlo zauzet u vrijeme ručka. Usluga je brza i učinkovita. , Dobra vinska karta …. tražite najboljeg hrvatskog Roséa. Cijenit ćete mirnu večeru, atmosfera ostaje ugodna i opuštena.

Diana L

Jako lijepo

August 2019

Ovdje smo već dvaput, pice dobre kvalitete, svježi sastojci i iznenađujuće punjenje. Hrskavi brancin hrskav i dobro začinjen i na žaru goveđi odrezak bio je savršeno srednji i bočni krumpir super dobar i ukusan. Također naša konobarica Magdalena uvijek je bila super simpatična!

Jonna

ODLIČAN restoran s vrhunskom hranom!

August 2019

Imala sam Magdalenu kao poslužiteljicu, a ona je izvrsno obavila posao za moju obitelj. Usluga i hrana bili su spektakularni! Moja obitelj bila je istrošena, vruća i gladna, i ovo mjesto nas je osvježilo na tako sjajne načine. Već planiram drugi posjet ovdje prije odlaska!

Bradford B

Kontaktirajte nas

Nemojte se ustručavati kontaktirati nas!

about-background

Vukovarska ulica 17,
20000 Dubrovnik, Hrvatska

099 321 6141

Pon-Pet: 07:00 – 21:00
Subota i praznici: 08:00 – 21:00
Ned: Zatvoreno